Ontstoppingsbedrijf voor ál uw rioolproblemen.

Rioolservice Leek helpt u van al uw rioolproblemen af. Snel, vakkundig én natuurlijk voor een vast laag tarief.


Riool ontstoppen

Een verstopte afvoer is erg vervelend. Gelukkig zijn die nare rioollucht in huis en lastige lekkage vaak snel verholpen. Met een zogeheten rioolcamera kunnen wij gemakkelijk zien wat er is mis is met uw riolering. Rioolproblemen ontstaan vaak geleidelijk en verergeren in de loop der tijd. Acute rioleringsproblemen kunnen echter ook voorkomen, bijvoorbeeld door een gesprongen leiding of schade van buitenaf. Vaak is dit soort schade echter uitstekend verzekerd. Schade die is ontstaan door slecht onderhoud wordt in de meeste gevallen echter op u verhaald.


Preventieve rioolinspectie

Gaat u een nieuw huis kopen of uw huidige huis verkopen? Laat ons dan uw riool inspecteren. Zo weet u zeker dat u niet voor nare verrassingen komt te staan. Een preventie inspectie is vaak snel uitgevoerd. Naast een riool camera werken met diverse andere detectie middelen. Zo krijgt u een goed en compleet beeld van uw riolering.


Riolering reinigen

In de meeste gevallen is een verstopt riool het gevolg van slecht onderhoud. Regelmatig uw riolering reinigen of laten reinigen kan u veel geld en frustratie besparen. Kapotte leidingen en verstopte afvoeren blijven u dan bespaard. Rioolservice Leek levert een aantal voordelige periodieke onderhoudspakketten.Voor een klein bedrag per jaar bent u dan zeker van een deskundige vakman aan uw zijde. Afhankelijk van uw wensen en woonsituatie komen wij dan langs voor een rioolinspectie. Het riool wordt vaak gereinigd met een speciale hogedrukreiniger. Hiermee wordt het vuil uit de afvoer gespoten.